08 Jul 2015
9:17am

Warung Ventje en Swietie Kitchen verkrijgbaar op digitale bestelplatforms Huuskes

Vanaf juli 2015 zijn Warung Ventje en Swietie Kitchen opgenomen in de App Eten & Zo en HUIB, de digitale bestelplatforms van Huuskes.

 

Huuskes

Huuskes is een volwaardige leverancier, met de nadruk op vers, welke is uitgegroeid tot een compleet verscentrum met dagelijkse leveringen in heel Nederland.

Huuskes levert inmiddels bijna alles op het gebied van eten en drinken en biedt een uitgebreid assortiment aan vers, koelverse-, diepvries- en convenienceproducten en droge kruidenierswaren voor professionele grootverbruikers. Vanuit haar  hoofdkantoor in Enschede en vestigingen in Apeldoorn, Beuningen, Winschoten en Nijkerk bedient Huuskes (zorg)instellingen, horeca en cateringbedrijven, die met het waarborgen van veilige voeding, vers en smakelijk willen eten.

Eten & Zo

Huuskes introduceerde begin 2014 dé app Eten & Zo voor kleinschalige zorg. Een unieke digitale kookassistent welke medewerkers en bewoners in kleinschalig georganiseerde zorg ondersteunt en faciliteert bij de dagelijkse organisatie van lekker en verantwoord eten en drinken.

 Het aantal kleinschalige woonvormen groeit gestaag binnen de zorg. Zorg op maat is dan ook de actuele trend in Nederland. Zorginstellingen kiezen steeds vaker waarbij de bewoners flexibel kunnen bepalen wat, en op welk moment ze willen eten. Eten & Zo geeft hierop het juiste antwoord.

HUIB

Huib staat voor Huuskes Internet Bestelsysteem en is het unieke bestelpakket waarmee professionele partijen bij Huuskes snel en nauwkeurig online  bestellingen kunt plaatsen.