Warung Catering

De authentieke Indonesische en Surinaamse keuken.

Warung Catering Services is gespecialiseerd in de niche markt van het Indonesisch en Surinaams smaakpalet.
Authenticiteit is één van de kernwaarden van ons bedrijf. De keuken brigade, afkomstig uit Indonesië en Suriname, maakt gebruikt van bewezen, en reeds lang bestaande recepturen.
Elke dag opnieuw bereiden onze medewerkers maaltijden en gerechten met liefde en passie.
Er wordt gewerkt met verse en kwalitatief goede ingrediënten waarbij door ons geen concessie wordt gedaan aan de smaakbeleving van onze gerechten en maaltijden.
Onze  keuken is ondergebracht in één centrale moderne kookfaciliteit in Leidschendam en wordt in 2015 gecertificeerd conform het FSSC 22000 kwaliteitscertificaat. Uw catering wordt hier bereid en verder gedistribueerd.

Bedrijfsfilosofie

Ons business model houdt niet op bij de productie van Indonesische en Surinaamse maaltijden maar focust  zich ook nadrukkelijk op de diverse vormen van distributie van de maaltijden en/of maaltijdcomponenten.

Het exploiteren van een eigen flagstore, het ontwikkelen van shop-in-shop concepten, thuisbezorg concepten, het leveren van convenience maaltijden en last but not least onze foodservice en catering activiteiten, zijn werkvelden waar wij actief in zijn.

Het Indonesisch en Surinaams assortiment wordt door ons op de markt gebracht onder de namen Warung Ventje en Swietie Kitchen